keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Pyöränsatulansuojus kuin kukkaniitty

Palataan amigurumien satumaailmasta arkeen. Äitienpäivä oli ja meni joten tämäkin lahja on jo päässyt saajalleen, ja näin ollen voin kuvan julkaista. Äitini on kielsi ostamasta hänelle äitienpäivälahjaa, joten päädyin sitten tekemään sellaisen (kannattaisi varmaan miettiä ennen kuin kieltää ostolahjat, aina ei tiedä mitä kuriton tytär keksii ;D)

Kovasti mietin mitä kivaa sitä mummolle tekisi. Olin jo virkannut muutaman pannulapun ja tehnyt lasinalusia, mutta jotain puuttui. Törmäsin Paula Kristiinan blogissa aivan ihanaan pyöränsatulansuojukseen ja idea oli niin loistava, että pakko oli kokeilla minunkin. Täältä näet Paula Kristiinan tekemät ihanuudet ja sieltä löytyy myös vinkkiä toteutuksesta, kiitokset kovasti Paula Kristiinalle! Afrikkalaisen kukan ohjeen voit löytää vaikka täältä. Kukka on mukava, helppo ja nopea tehdä.
Hieman päänvaivaa aiheutti tuo suojuksen muokkaus, minulla kun ei ollut mummon pyörää käytössä. Meillä on pihassakin ties kuinka monta pyörää ja kaikissa on erilainen satula!!  Tästä kuvastakin näkyy, että hieman pitää vielä kiristää kuminauhaa ja ehkä tuonne alle kävisi palanen reikäkuminauhaa + nappi, voisi sitten säätää paremmin, mutta kaiken kaikkiaan ihan yes kokonaisuus, ja nuo värit ovat vaan mielestäni IHANAT. Nyt pääsee mummo porhaltamaan kukkaniittypyörällään ympäri kyliä. Tosin tässä lankana 7-veikan jämiä, joten en tiedä miten hyvin kestää, mutta ainahan voi uuden tehdä vaikka puuvillaisena versiona.

Blogini on saanut uusia lukijoita ja toivotan heidät lämpimästi tervetulleiksi! Kahden blogin pitäminen on ajoittain haasteellista mutta intoa on kovasti, ja se, että huomaa etten ole täällä ihan yksin ruokkii kyllä intoa blogien päivittämiseen. Kiitos kaikille!

Iloa päivääsi
toivoo Kati6 kommenttia:

 1. Ihana suojus, tosi pirteät kesävärit :)

  VastaaPoista
 2. ihan mahtava arjen piristys kyllä!

  VastaaPoista
 3. Hymy tulee silmään kun katsoo kaunista pyöränsuojusta. Otaisin itselleni milloin vaan!!

  VastaaPoista
 4. Kiitos ihanasta inspiraatiosta! Löysin tämän postauksesi toukokuun lopulla ja nyt vihdoin sain tehtyä itselleni satulansuojan. Ilman blogiasi en olisi osannut edes tarvita suojusta, ja nyt en osaisi olla ilman. Aurinkoista kesää Sinulle!

  VastaaPoista
 5. i love this bike seat cover! is there a pattern for it? it looks too fun not to do!

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati