torstai 28. elokuuta 2014

Polvisukat ja hitunen itsesääliä

Kesä on mennyt ja lomat tuli pidettyä. Lähes koko kesä on mennyt ilman tuttua puikkojen tai virkkuukoukun kilinää.  Tenniskyynärpää on vaivannut enemmän kuin tarpeeksi, enkä pysty tekemään oikealla kädellä juuri mitään. Ihanaa huomata, että äärettömän huonosta blogin huollosta riippumatta, olette vielä käyneet vierailulla. KIITOS!

Te pakkoneuloosin sairastuneet ymmärrätte varmaan turhautumiseni. Minä joka neulon tai virkkaan aina kun istun, en ole voinut tehdä mitään. Myöskään kortteilu tai puutarhanhoito tms. ei onnistu :(. No, onneksi lomalla oli upeat ilmat ja niistä tuli nautittua. Myös vanha ja rakas lukuharrastus on tullut mukaan arkeen, kun muutakaan ei voi. Kirjoja on tullut luettua monia kymmeniä, ja sehän on tietysti mukavaa. Lisäksi olen käynyt ahkerasti reippailla kävelylenkeillä. Tätä se arki nyt on, mutta vaikeaa on olla näpräämättä langoilla tai papereilla, kun se on juuri sitä mitä oikeasti rakastaa.

Nämä tyttären ystävälle tekemäni lahjasukat lähtivät kotoa niin nopeasti, etten niitä itse ehtinyt kuvaamaan. Onneksi tytöt ottivat minulle kuvan. Saajan lempparivärit ovat pinkki ja vaaleanpunainen, joten siitä nämä karkkivärit.


Malli: Pitkät polvisukat omasta päästä 
Lanka: 7-veljestä
Puikot: 3
Koko: 35-36
Lankaa kului: 163 g

Alkuvuodesta ahkeroin todella paljon, joten näytettävää riittänee vaikka nyt olenkin pakkolevossa.

Kuulun siihen ihmisryhmään, joka ei käy lääkärissä, jos ei ole ihan pakko (ja te jotka tunnette minut siviilissä ja tiedätte missä olen töissä, hyss ihan hiljaa :)). Tiedän, ettei se ole välttämättä järkevää, mutta minkäs sitä itselleen mahtaa. Huomenna vihdoin raahaudun lääkäriin, jos tulisi jotain apua tähän käteen. Itsehoitona olen jo kokeillut kaikkea mahdollista, ja nyt ei oma mielikuvitus/kivunsieto enää riitä.

 Pitäkää peukkuja. 

10 kommenttia:

 1. Otan osaa tenniskyynärpään vuoksi. Itsellä sama vaiva lähes koko loman ajan. Ja lähes sama tarina :):). Töissä ollaan, ehkä munkin olisi aika lähteä lääkäriin!! Aivan ihanat karkkisukat!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari, ja kannattaa lähteä lääkäriin, näin pitkään ei kannata odottaa. Nyt en lääkärin avusta huolimatta meinaa saada kättä kuntoon.

   Poista
 2. Voi että kuulostaa niin tutulta...erilaista kipuilua täälläkin ollut varmaan viimeiset puoli vuotta. Neulominen jäänyt väkisin vähemmälle, mutta jospa se taas tästä lähtee.

  Paranemisia sinulle...ei luovuteta!

  Sukat on kyllä IHANAT! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en luovuta, vaikka nyt en pysty edes kahvikuppia nostamaan, niin kyllä se tästä joskus tokenee :) Toivon, että kipuilut hellittävät sielläkin. Ja lämpimät kiitokset myötäelämisestä!

   Poista
 3. Marenkisen makeat polvisukat!!
  Aivan ihanat :)
  Harmillista tuollainen kipuilu. Huis pois se äkkiä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Samaa mieltä, hus pois ja äkkiä :)

   Poista
 4. Sanonko... no en sitten;) Toivottavasti sait avun, tiedän tuon vaivan ja tiedän kuinka raivostuttavaa on kun ei voi tehdä mitään. Koeta kuitenkin pitää pintasi, jotta saat kyynärpääsi kuntoon. Itse uhmasin liian pitkään tenniskyynärpäätäni ja jopa lääkäriä ja sain kärsiä vaivasta vuosia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, älä sano :D. Liian pitkään olen tätä kärsinyt ja sen vuoksi joudun varmaan vielä kärsimään aika pitkään. Piikkejä saatu, vaan ei hellitä. Nyt täytyy toivoa, ettei ole ehtinyt tulemaan mitään pysyviä haittoja. Ilmeisesti jotain hermopinnettä mukana yms.

   No kaikesta löytyy aina jotain positiivistakin. En ole vuosiin kävellyt näin paljon, ja ruokavaliokin on mennyt uusiksi. Kun en voi tehdä kädellä mitään, niin täytyy käyttää päätä sekä jalkoja. Kunto kasvaa ja vyötärö kapenee :D

   Poista
 5. Onpas ihanat sukat, voi tuo kylmä pinkki on munkin lempivärini ollut aina. Hei sitähän voisi varmaan tehdä sellaiset ylipolvensukatkin? Vähän niin kuin ylipolvensaappaat?
  (mitään neulomisesta tietävänä..)
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
 6. Ylipolvensukat on tekolistalla heti kun pääsen taas kuntoon!

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati