tiistai 21. toukokuuta 2013

Nuttus-sukat


Sukilla jatketaan. Nurinpäin blogin Heikun ohjeella tehdyt Nuttus-sukat. Kiitokset vielä hyvästä ja selkeästä ohjeesta. Sen verran tein muutoksia  (koska nämä on tehty Nallesta), että silmukoita on 54. Tiimalasikantapää ei ole jalkaani sopiva, joten korvasin sen raskalaisella versiolla. Tuo pitsikuvio on oikein sievä, tykkään! Kokonaisuus oli kiitettävä, joten vilpittömästi suosittelen kokeilemaan tätä ohjetta, linkin ohjeeseen löydät tuolta alta.


 Nämä vaaleanvihreät ovat todella kauniin väriset (väri ei vaan tule kuvassa esiin oikealla tavalla) ja ihanan pehmeät, saa nähdä miten käytössä kestävät. Sukat menevät tyttärelle.


Malli: Nuttus-sukat ( linkki ohjeeseen)
Puikot: 3
Silmukoita 54
Lanka: Novita Nalle turkoosi ja vaaleanvihreä
Kulutus: turkoosit 74 g, vihreät 71 g
Koko: 38-39

Arvaattekos kuka pääsee loppuviikosta Karnaluksiin?!??!? 
Juu - minä se olen (ja mieheni,  haluaa tai ei :D), yes,yes. 
Pitää kirjoittaa  valmiiksi ostoslistaa, koska ko. kaupassa iskee taas  valtava paniikki - kaikkea on tarjolla niin paljon että päätösten teko on liki mahdotonta. Tässä vielä linkki toisen blogini postaukseen yhdeltä shoppailureissulta, tuolta löytyy Karnaluksin osoitteet yms..

8 kommenttia:

 1. Ihanat sukat! Tuo onkin minulle uusi ohje, täytyy laittaa muistiin. :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat sukat. Toi malli on mulla listalla, tehtävät sukat. En ole aiemmin tehnyt pitsikuviolla, mutta meinasin koettaa!! Ja kysyisin mikä tai missä on Karnaluksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti kokeilla Nuttus-sukkia, ei ole vaikeat tehdä ja ohje on selkeä.
   Karnaluks on Tallinnassa sijaitseva käsityöihmisen paratiisi. Lankoja on aivan valtavasti, löytyy nappeja, kaikenlaisia käsityötarvikkeita ja valikoima on kerrassaan huikea. Lisäilen tuohon tekstiin vielä linkin yhdestä Karnaluksissa käynnistä niin näet osoitteet yms. jos joskus innostut käymään. Laitan reissun jälkeen vielä kuvia itse kaupan valikoimasta.

   Poista
 3. Hei,
  yritin avata tota nuttussukat-linkkiä, mutta ei anna avata... :(
  Mistähän voisin saada ton ohjeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Leena, ilmeisesti Nurinpäin blogia ei enää ole tai sitten sinne pääsee vain kutsuttuna. Huomasin, että facebookin jossain käsityöryhmässä etsittiin ohjetta. Ravelynissä oleva linkki vie myös blogiin, johon ei siis pääse. Itselläni ohje on kyllä onneksi jossain kansiossa tallessa.

   Poista
 4. https://word.office.live.com/wv/WordView.aspx?FBsrc=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fattachments%2Ffile_preview.php%3Fid%3D381742321945927%26time%3D1427028072%26metadata&access_token=1151436848%3AAVI5iVdxhK6TuLyKrgYpM27mQ2cbLsmWawHtMS0nEM4dhA&title=Nuttus-sukat.doc

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kauheen pitkä tuosta tuli mutta eiköhön kopioimalla osoite onnistu :)

   Poista
 5. Facebookissa oli jollain kuva Nuttus-sukista. Tykästyin kauniiseen malliin ja piti alkaa googlettaa. Talteen on ohje napattava ja ottaa jossain vaiheessa puikoille. Kiitos!

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati