keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Kukkapolvisukkaa menneeltä vuodelta

Nämä polvisukat päätyivät tyttärelle, vaikka alun perin niistä piti tulla minun sukkani. Ehkäpä alitajuntaisesti ajattelin kuitenkin enemmän tytärtäni, koska valitsin sukkiin hänen lempparivärejään.

Kunhan tästä joskus kuntoudun, niin haluan tällaiset myös itselleni. Tuo Dropsin Karisma on ihanan pehmoista jalassa, ja värikin on kauniin rauhallinen.Tehty: 10-11/2014
Lanka: Drops Karisma, väri oliivi, ja luonnonvalkoinen 7-veikkaa
Malli: Oma
Puikot: 3,5
Kulutus: 172 g
Koko: n. 38-39

Edelleen minun harrastukset jatkuvat lukemisen parissa, ja tietysti fysioterapiaa sekä jumppaa. Uusia käsitöitä ei voi vielä ajatellakaan, mutta yritän olla kärsivällinen, ja uskon että se vielä palkitaan. Onneksi pääsen näkemään muiden ihanuuksia, ja ainahan sitä voi suunnitella mitä kaikkea kivaa tekee sitten joskus.

Viime viikolla oli tyttärellä Vanhojentanssit, joten jännitystä ja toimintaa on riittänyt ilman käsitöitäkin. Äiti taisi jännittää enemmän kuin tytär. Minullahan oli tarkoitus neuloa tyttärelle iltapuvun seuraksi viitta, mutta nyt se jäi tekemättä ja harmitti ihan vietävästi. Pääasia kuitenkin, että tyttären tanssit sujuivat loistavasti ja hän oli todella kaunis.

Aurinkoisia päiviä Sinulle!
toivottaa Kati

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, nämä onkin olleet ahkerasti tyttären jaloissa.

   Poista
 2. Upeat sukat. Täytyypä kokeilla tuota Dropsin karismaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari. Suosittelen kyllä kokeilemaan Karismaa, se on vastaavan paksuista kuin 7-veikka mutta minusta pehmeämpää ja 100% villaa. Pesut kestänyt ihan hyvin (superwash).

   Poista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati