tiistai 25. helmikuuta 2014

Totuuksia elävästä elämästä, tai elämästä kissojen kanssa

Aina kun neulon (ja se on varsin usein) saan tällaisen karvaisen kaverin "helpottamaan" työtä. Tämä kissaherra haluaa osallistua. Ja jos hän ei saa riittävästi arvostusta antamalleen avulle, syö hän langan poikki.


Yksi Kallen lempipuuhaa on kirmata esim. tekeillä oleva sukka tai lanka suussa ympäri kotia. Toki ymmärrän, että kissa ei tee tätä ilkeiyttään vaan, haluaa huolehtia palvelusväen tarpeellisesta taukojumpasta. Varsin yleinen ilmiö on myös valmiiden töiden varastelu. Eli kun asettelen esim. sukat huolellisesti kuvausta varten, käännyn ottamaan kameran - viuh -  ja tekemistäni sukista ainakin toinen on pois. Tai vähintäänkin Kalle makaa kuvauskohteen päällä.

Että tällaista elämää meillä. Antaakohan muiden kissat palvelusväen harrastella rauhassa?

2 kommenttia:

  1. Söpö Kalle kissa. Meillä Venni neiti on joko mun kans ompeluhuoneessa jos ompelen tai sitten kun kudon hän makaa selkänojalla kuorsaten. Ja aina kun mahdollista Venni makaa tekeleitteni päällä varsinkin kuvatessa. Aika huomionhakuisia ne on :)

    VastaaPoista
  2. No ei anna! Varastaa puikkoja ja sotkee lankoja, ihan roikkuu siinä langassa. Poikki ei ole kyllä saanut, mutta Nessi onkin vielä pentu... Hurjan paljon sinä kyllä saat aikaiseksi suloisista apureistasi huolimatta!

    VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati