perjantai 6. helmikuuta 2015

Katsaus menneeseen: Pitkät polvisukat

Tässä on yksi todella pitkään kestänyt polvisukkaprojekti. Valitettavasti sukat eivät ole vieläkään ihan valmiit, koska nuo kukat on kiinnitetty koruneulapohjaan, ei siis ommeltu sukkaan. En tiedä onko tuo huono vaihtoehto, koska kukat saa helposti siirrettyä haluamaansa kohtaan. Itse en pysty ompelemaan kukkia kiinni, joten olkoon nyt näin. Sukat neuloin siis jo syksyllä lähes valmiiksi. Käsiongelmat aiheuttivat etten pystynyt tekemään loppuun, saati päättelemään lukuisia lankoja. Näiden sukkien saaja on joutunut odottelemaan sukkiaan todella pitkään, ja nytkin ne lähtevät valitettavasti "puolivalmisteina" maailmalle.


Alemmassa kuvassa näkyy nuo värit paremmin. Tuohon valepalmikkoresoriin saa halutessaan laitettua helposti nauhat.


Lankana näissä on Novitan 7-veljestä, puikot oli 3,5 ja lankaa kului n. 180-185 grammaa. Itse pidän näiden sukkien värityksestä kovasti. 

Tänään kävin fysioterapiassa ja sain kyynärpäähän sekä olkapäähän oikein soman limenvihreät kinesioteippaukset. Jos se tästä lähtisi pikku hiljaa helpottamaan, matka tulee varmasti olemaan pitkä, mutta pääasia on että jossain vaiheessa minulla on toimiva käsi.

2 kommenttia:

  1. Siis, aivan ihanat sukat. Tosi kauniit värit ja kuvot!! Itsekkin tenniskyynärpäätä poteneena tiedän tunteen. Onko sulla tenniskyynärpää tukea? Se auttaa hyvin jatkossakin, jos tulee myöhemmin oireita!

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Kyllä mulla on ollut tenniskyynärpäätuki käytössä tai oli yli puoli vuotta töissä ja alkuun auttoikin varsin mukavasti. Sitten ei sitä kärsinyt enää pitää, kun sekin teki kipeää. Täytynee taas jossain vaiheessa testata auttaako.

    VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati