tiistai 18. kesäkuuta 2013

Tekele

Ei tästä korista oikein muuta voi sanoa. Tämä korikokeiluni on virkattu jostain mistälie lakanasta leikatusta kuteesta. On vähän turhan hempeä omaan makuuni ja aika löysäksikin tuo jäi, mutta malli sinänsä on kiva ja kokeilemisen arvoinen. Koristeeksi lisäisin tuota nauhaa, en vielä tiedä jätänkö siihen.  Eiköhän tämäkin "tekele" saa kodin jonkun tyttölapsen luota. Korin ohje löytyy Kauhavan Kangasaitan sivuilta, mistä löytyy lukematon määrä ihastuttavia ohjeita, kannattaa käydä kurkkaamassa.Täällä on iskenut huivivillitys. Viikonloppuna syntyi yksi huivi joka on menossa pingotukseen, ja puikoilla on jo toinenkin. Ehkä saan lähipäivinä jo kuviakin.

Mukavaa viikon jatkoa!

4 kommenttia:

 1. Tekele on liian tyly sana tälle korikaunokaiselle! Ottaisin heti itselleni jos saisin!! Siis kaunis ja ihanan värinen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari, omille töilleen tulee oltua aika kriittinen, mutta rennolla asenteella täällä puuhaillaan, välillä onnistuu paremmin välillä huonommin, mutta kaikki päätyvät yleensä käyttöön. Hyvää Juhannusta!

   Poista
 2. No mutta suloinenhan on kuin mikä...tuo korien ja mattojen virkkaus on kyllä koukuttavaa puuhaa...Hyvää Juhannusta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovin on koukuttavaa, pari mattoa on "pakkotehdä"-listalla. Vuorokaudessa on vaan tunteja ihan liian vähän.... Oikein mukavaa Juhannusta myös sinne

   Poista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati