perjantai 14. kesäkuuta 2013

Miten niin meni överiksi?!?!?!

Tapion lankakaupasta saapui eilen  pakettikortti ja pyysin miestäni hakemaan paketin treenireissullaan. Ainut kommentti oli että "mahtuuko se paketti varmasti autoon" (ja meillä siis miehellä iso pakettiauto) ;D.
Mahtuihan se ihan helposti, mutta kieltämättä aika paljon tuli shoppailtua, koska Dropsin langat olivat 35% tarjouksessa (selittelyn makua, tiedän).

No toisaalta, tämä on minun itse valitsemani synttärilahja, muuta en halua, eli olisi tuon rahan voinut huonomminkin käyttää. Lankamäärästä päätellen vietän viikonloppuna "pyöreitä vuosia" neuloen. Sormet syyhyää etenkin tuo punaisen Dropsin Lace-langan perään, mistä pitäisi tehdä synttärilahja ystävälleni ja vielä kiiruusti. Ja jos kaveripiiristä eksyy tänne niin tiedoksi, ei hätää juhlat on tulossa, mutta vasta myöhemmin kesällä...

4 kommenttia:

 1. Ihania ostoksia ja onnea synttäreiden johdosta!

  VastaaPoista
 2. Olen vasta tutustumassa dropsin lankoihin vaikka olenkin neulonut jo vaikka kuin kauan. Mikäköhän noista sopisi parhaiten sukkalangaksi ja mikä hattulangaksi? Hölmö kysymy, mutta kun en tiedä?? Hyvää synttäriä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun lemppari on Fabel, vähän ohuempaa sukkalankaa (kestäny tosi hyvin ja siistinä eikä ole nyppääntynyt), neulotaan 2,5 puikoilla. Sit toi Karisma on paksuudeltaan lähinnä 7-veikkaa. Nepal-lanka on ihanan pehmeää ja siitä olen tehnyt paljon mm. lapasia 5 puikoilla. En tiedä auttoiko tämä yhtään.

   Poista
  2. Kiitti Kati avusta. Nepali onkin jokin verran tuttu, sillä kokeilin siitä hattua ja pehmeä tuli. Mukavaa Jussia!

   Poista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati