sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Mökkeilyä ja arvoitus

Lupailin tuossa aiemmin kuvia mökiltä ja tässä tulee muutama kuva meidän Vilpolasta, joka on siis lempparihuoneeni mökillä. Vilpolasta löytyy ikkunoita kolmelta sivulta joten se on aivan ihana valoisa paikka ja toimii meidän ruokailutilana.


Hyllyillä on näin kesän alussa näinkin vähän tavaraa.


 Tässä meidän retroruokapöytämme joka oli jätetty mökkiin kun sen ostimme. Pöytä on kipeästi maalauksen tarpeessa, mutta vielä pienen hetken se saa pitää nuo retrovärinsä. Tänä kesänä pöytä menee kuitenkin maalaukseen. Mökillämme ei ole sähköjä, joten isoja kynttelikköjä on vähän joka puolella.


Sitten muutama tuunailukuva vuosien takaa. Kun me ostimme tämän kesäparatiisimme oli pinnat vähintäänkin mielenkiintoisen värisiä. Oikein harmittaa kun ei tullut esim. keittiöstä otettu ennen ja jälkeen kuvia. Keittiön kaapit olivat väreiltään ruskea-keltainen-punainen-oranssi ja kaikkia näitä värejä siis yhdessä kaappikokonaisuudessa + seinät olivat kirkkaan keltaiset. Hetken mietimme että olisimmeko purkaneet keittiön kaapit kokonaan pois, mutta toisaalta halusimme säilyttää 50-luvun tunnelman. Näin tartuin maalipensseliin ja maalasin kaapit tällaisella siniharmaalla värillä. Seinät muutuivat valkoisiksi. Taustalla oli laatan näköistä levyä/mitä lie pahvia ja senkin maalasin sekä tuputtelin kaappeihin ja "kaakeliin" ruusuja. Tässä pieni otos maaluksen jälkeen.

No hieman ovat ovet vinossa.... 
Sitten arvoitukseen, arvaako kukaan mitä näistä afrikkalaisista kukista syntyy?? Tällä kertaa näistä ei ole tulossa satulanpäällistä, vaan mökille jotain, mutta mitä???


Tämänkin helteisen päivän vietimme mökillä. Vesi oli lasten mukaan jo oikein lämmintä, itse en vielä uskaltautunut kokeilemaan. Tämän kesän suunnitelmissa on alustavasti mökin ulkopinnan maalausta, pöytäryhmän maalausta, vähän terassin laittoa ja mökille pitäisi vielä keksiä sopiva nimikin ja tehdä nimikyltti jne. muuta pientä, mutta ei tästä ihan työsiirtolaa ole kuitenkaan tulossa, tehdään mitä jaksetaan ja siirretään projekteja jos ei jakseta :D. Pääasia on että saadaan nauttia ihanasta kesästä!!

8 kommenttia:

 1. siis vitsit kuin hyvältä nuo miun inhoamat kermansaven kupit näyttääkään tuota seinää vasten koukuissa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah-haa, nuo kermansaven kupit ovat mökille aivan täydellisiä. Juuri sopivan kokoisia pannukahvin juontiin ja eivät hajoa, eivät sitten millään ;D.

   Poista
 2. Jaa, että ootte oikein ehtineet mökillekkin... ;) Ruokkikaa ne hyttyset hyvin, niin tuun kaffeelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa!! Mutta meidän verimäärät eivät riitä hyttysten ruokintaan, hyttysiä on tosi paljon, eli lisää "syötäviä" kaivataan.

   Poista
 3. Ihana paratiisi teillä. Olette näköjään samoissa puuhissa kun mekin Villa Onnelassa! Tänä vuonna laitamme sisähirsiseinät valkoiseksi vaikka ensin vastustinkin sitä. Mutta kyllä ne aika kellastuneet jo on ja hiominen olis aika työläs projekti. Vilpolasi on ihana. Ja vihreä väri retro pöydässa on hieno ilman maalaustakin!

  VastaaPoista
 4. Ai niin se arvoitus, sinä teet joko pöytäliinan tai verhot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei tule pöytäliinaa, eikä verhoja....
   Jos vietän viikonlopun mökillä niin saan "arvoituksen" varmaan valmiiksi, ja paljastan sen sitten. Sisustusjuttuhan tuo kyllä on, mutta ihan selkeästä tarpeesta syntynyt idea.

   Poista
 5. Hartiahuivi siitä tulee!

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati