lauantai 1. maaliskuuta 2014

Oonan sukat

Ihana kummityttöni täytti 11 v. ja nuori nainen halusi pitkät polviin asti ulottuvat villasukat. Olin oikein otettu pyynnöstä, ja halusin suunnitella häntä varten ihan erityiset sukat. Dropsin upeiden mallien inspiroimana lähdin suunnittelemaan kuvioita. Tavoitteena oli saada sukat joista löytyisi kukkakuviota, mutta joissa ei ole pitkiä langanjuoksuja, ja sopivat neulottavaksi 7-veljeksen paksuisesta langasta. Tällainen lopputulos. Pakko tunnustaa, että näistä olen hitusen ylpeä.


Kuviota lähempää, edestä ja sivusta. Tosin tästä paljastuu valitettavan hyvin myös valkoisten pitkäkarvaisten kissojen jäljet....


Sukat lähtivät tänään saajalleen, ja olivat paitsi sopivat, myös mieleiset. Mikään ei voi neulojaa ilahduttaa enempää. Nyt sormet syyhyävät, että pääsen toteuttamaan ko. mallia eri väreillä ja pienillä mausteilla. Tosin tällä hetkellä kyynärpääni tuottaa sen verran tuskaa, että pakko on hidastaa tahtia.

Tehty: 19.-22.2.2014
Malli: Oonan sukat (oma)
Lanka: Novita 7-veljestä pinkki ja musta
Puikot: 3
Kulutus: 153 g
Koko: 36-37

Alunperin tarkoitukseni oli tehdä vaaleansiniset sukat, mutta en löytänyt mieleistäni sävyä. Lahjalaatikon tein etukäteen, ja se jäi nyt vaaleansinisiin sävyihin, mutta ei näyttänyt lahjan saajaan haittaavan. Eli tässä vielä kuvaa lahjalaatikosta (enemmän kuvia tuolla toisessa blogissani).


Hyvää viikonlopun jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Onpa kauniit yhteensopivat värit ja hieno kuvio, varmasti on sukkien saaja onnellinen!

    VastaaPoista
  2. Kauniit sukat! Tykkään väreistä!

    VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati