keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Vuoden 2013 viimeiset käsityöt ja pieni yhteenveto

               Toivon Sinulle hyvää  ja onnellista Uutta Vuotta 2014

Meillä vuosi vaihtui oikein rauhallisissa tunnelmissa ihanien ystävien kanssa lautapelejä pelaillen ja herkutellen hyvästä ruuasta. Kiitokset vielä mukavasta illasta! 

Illan aikana ehdin vielä seurustelun lomassa neuloa muutamat pienet sukat. Nämä ovat todella pieniä eli ihan vastasyntyneille tarkoitettuja. Ajatuksena on, että teen näitä vauvasukkia jämälangoista, ja tarjoan niitä sitten läheiselle synnärille. Lankaa näihin kului 18-20 g ja sukat on neulottu 2,5 puikoilla.


Vuoden 2013 aikana syntyi käsitöitä varsin mukavasti. Joitakin on vielä kesken, eli ihan tarkkaa langankulutusmäärää en vielä tiedä, mutta eiköhän se 11 kg:n paikkeilla ole. Pelottavaa, ja lähes noloa myöntää, että minulla on varastossa vielä n. 25 kg lankaa ja tähän ei ole laskettu jämälankoja!!! Ehkä noita omia lankavarastoja on ajoittain hyvä käydä läpi, niin ymmärtää mitä kaikkea kaappien kätköistä löytyykään, en mitenkään olisi arvannut lankavaraston paisuneen noin valtavaksi. Tavoitteena onkin pitää v. 2014 lankaostot mahdollisimman pieninä. En usko, että ihan ilman lankaostoksia pärjään, mutta lankavarasto ei saa kasvaan yhtään vaan ensi vuoden lopussa kokonaismäärän on oltava pienempi.Ehkä tämä on jonkinlainen uuden vuoden lupaus?!?!

Ohessa pientä listaa tekemistäni töistä.

    YHTEENVETO v. 2013
SUKAT
42
LAPASET
21
PIPOT JA MYSSYT38
TUNIKA/mekko1
LEIKKIRUOKAsetti5
AMIGURUMI4
KÄNNYKKÄKOTELO2
HUIVIT6
TUOLINPÄÄLLINEN1
SATULANPÄÄLLINEN1
TYYNYNPÄÄLLINEN1
VAUVANPEITTO1
VAUVAN VILLATAKKI1
TOSSUT3
MUUT7
PANNULAPPU9
 YHT.1433 kommenttia:

  1. Komea on saldosi ja niin on lankavarastosikin, mutta tuolla työtahdilla tarvitsetkin melkoisen varaston inspiraation iskiessä. Oikein hyvää uutta vuotta sinulle ja perheellesi.

    VastaaPoista
  2. Hieno saldo tosiaan!! Ihanat pienet sukat, täällä meilllä päin saa lahjoitaa myös sosiaalitoimiston kautta varsinkin joulun aikaan.

    VastaaPoista
  3. hui miten komia saldo. onnellista ja touhukasta vuotta 2014 sinulle.

    VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati