keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Multnomah-huivi no 2

Jihuu, meillä alkoi viimein oikein kunnolla remontti, eli toisesta autotallista tulee vihdoin makkari, ja viereisestä pikkuhuoneesta sitten minulle askarteluhuone!! Arvatkaas vaan olenko innoissani. Laittelen remonttikuvia myöhemmin.

Ja ihan tämän aloitetun remontin ansiosta pääsi autotallin seinälle pingotukseen tämä Multnomah-huivi. Valittelin ettei tätä isoa huivia saa mihinkään pingotukseen, ja nyt kun seinäpinnoilla ei ole väliä, vaihtuvat kuitenkin, niin näppärästi mies naulasi tämän suoraan seinään :) Tarkoitukseni oli kuvata tämä hieno seinätaideteos, mutta kun tulin töistä oli huivi poissa ja samoin levyt seinästä....

Tällä kertaa neulominen sujui kuin leikki eikä mitään ongelmia ollut. Täytyy oikein ihmetellä miten onnistuin mokailemaan tuon ensimmäisen kanssa, koska tämä on äärettömän helppo malli. Huivista tein alkuperäistä ohjetta isomman, eli tästä tuli "kääriytymiseen" sopivampi.

 Huivilla on kokoa ihan riittävästi.

Aikamoinen väripläjäyshän tämä huivi on.

                                   
 Ihan kiva vaikka näinkin, tuohon vaan jokin solki että pysyy vauhdissa mukana.
Malli: Multnomah 
Lanka: Liukuvärjätty Vironvilla
Puikot: 5,5 pyöröt
Lankaa kului: 145 g

Tämäkään huivi ei taida kotiin jäädä, mutta onneksi seuraava huomattavasti hililtympi versio on jo puikoilla ja sen varaan ihan itselleni.

4 kommenttia:

  1. Ihanan värinen huivi! :)

    Mun lapsuudenkodissakin oli tehty ennen mun syntymää autotallista makuuhuone ja pikkuhuoneesta veljieni askarteluhuone. Nykyään samalla paikalla on sitten sauna, pesutilat ja takkahuone.

    VastaaPoista
  2. Onnea remonttiin. Täällä ollaan mökillä ja sisä hirsiä maalaillaan valkoiseksi!! Ihanan huivin olet kutonut! Tykkään väreistä!

    VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati