sunnuntai 3. toukokuuta 2020

Super Mario villasukat tyttärelle


Tervehdys hyvin pitkästä aikaa!

   Vaikka blogia en ole päivittänytkään, käsitöitä olen tehnyt aktiivisesti koko ajan. Yritän           saada tännekin jotain näytille ajoittain. Homma voi vähän ontua, kun tuntuu aivan kuin en     olisi koskaan blogia päivittänyt, eli vähän kaikki tekninen on hakusessa, mutta yrittäkää         kestää, eiköhän tämä pian mieleen palaudu.


Nyt kun testailen onnistuuko kuvien lisäys/muokkaus niin laitan teille näytille viime jouluksi tyttärelleni lähteneet sukat. Tytär opiskelee pelialaa ja koska koko perhe on viettänyt myös monia hauskoja hetkiä Marion kanssa, niin siitä teema. 

Etsiskelin Pinterestin ihmeellisestä maailmasta lähinnä hamahelmikuvioita liittyen Super Marioon ja tällainen lopputulos.  

Lankoina käytin Novitan 7-veljestä ja muita vastaavan paksuisia jämiä. Puikot oli muistaakseni 3,5 ja lankaa näihin upposi 200 g. Silmukointi ei edelleenkään kuulu lempipuuhiini, mutta toisaalta onhan se hauskaa, kun siten saa esille haluamansa "teoksen".  Vahvasti epäilen, ettei alla olevassa kuvasarjassa ole yhtäkään kuvaa täysin valmiista sukista, ne jäi lopulta joulukiireissä kuvaamatta, mutta eiköhän tuosta ajatus käy selville.

YHTEENVETO:
Tehty: 12/2019
Lanka: Pääosin jämälankoja, Novitan 7-veljestä ja muut vastaavat
Puikot: 3,5
Kulutus: 200 g
Koko: 38-40
Kuviot: Pinterestin ihmeellisestä maailmasta sovellettuja ja osin itse sävellettyjä versioita

Iloa päiviinne! 

toivoo Kati

1 kommentti:

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati