tiistai 31. maaliskuuta 2015

KIN-sukat

Vieläkin näitä viime vuonna tehtyjä sukkia riittää. Tässä KIN-sukat, malli on todella helppo ja näyttävä. Tein vähän pidemmän varren kuin ohjeessa ja kantapään teen aina omalla tavallani.

Suosittelen ehdottomasti kurkkaamaan tuonne Hilpan ihastuttavaan blogiin (linkki tuossa mallin kohdalla alhaalla). En tiedä miten päin voisin Hilppaa kiittää aivan äärettömän, upean mahtavasta mallistosta Langan rytmi, joka on siis saatavilla tuosta linkistä. Kokoelmasta löytyy toinen toistaan upeampia töitä, selkeitä ohjeita ja se on sellainen, että kävisi suoraan kirjaksi. Hilppa on tehnyt aivan valtavan ison työn ja nöyrä kiitos hänelle. Jos tuo joskus julkaistaan kirjana, lupaan sen ostaa vaikka toki minulla on jo mallit tulostettuina ja moni kokeiltuna tai tekolistalla.


Sivukuvaa.


Tehty: 5.-9.10.2014
Lanka: Novita 7-veljestä, väri 563
Malli: KIN-sukat
Puikot: 3,5
Kulutus: 120 g
Koko: n. 38-39

Sitten sairastupapäivitystä. Olen jo neulonut  hieman enemmän ja kun malttaa neuloa vain hyvin pienissä pätkissä vähän kerrallaan, välillä kättä jumpaten niin luulen, että homma voi toimia. Edelleen mukana on fysioterapiaa yms. hoitoja, ja töitä teen vain osan päivää, mutta nyt tuntuu sentään siltä, että ehkä tämä tästä.  Nyt kun vielä työasioita fiksailtiin ja kokeillaan vähän eri juttuja, niin on aika toiveikas olo. Pääsin mukaan projektiin, missä tarjoutui mahdollisuus saada personal trainer -opiskelijan opastusta kuudeksi viikoksi ja luvassa onkin vauhdikasta kevättä, näin luulen.

Nyt toivottelen oikein mukavaa tulevaa aprillipäivää ja pääsiäistä. Nautitaan keväästä ja rentoudutaan kaiken kivan keskellä.

2 kommenttia:

  1. KIN-sukat on kyllä kauniit! Ihana värivalinta.

    VastaaPoista
  2. Kaunis väri, mulla sama lanka odottaa kaapissa!! Kuvio on mitä kaunein!!

    VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati