lauantai 5. heinäkuuta 2014

Hippo Happypotamus nimeltään Voitto

Aurinkoista viikonloppua kaikille. 

Alkuun on pakko laittaa tällainen hivenen ilkikurinen kuvakollaasi. Kuvailin tänään eilen valmistunutta hippoa sekä ulkoilutin kissaa. Meidän Kallen ilme on tuossa niin loistava, että pakko oli lisätä tuollainen hieman kyseenalainen ajatuskupla. Saattaa hyvinkin olla, että kissa ajatteli virtahevon kohtaamisesta puutarhassa juurikin noin :)


Hippo on vaaleanpunaisesta ilmeestään huolimatta nimeltään Voitto. Minulle se on nimittäin työvoitto, sen verran takkuamista oli tuon kasaamisen kanssa. Ohje oli loistava, mutta sitä olisi tietysti pitänyt lukea/tai edes katsoa kuvia kasatessa. Kun purin Voittoa kolmannen kerran, aloin kiltisti tarkastelemaan kuvia, ja valmistuihan kaveri lopulta.  Piti sitten kokeilla miltä Voitto näyttää omenapuussa... ei ehkä mikään mestariotos, mutta kuvatessa oli hauskaa. Varmasti myös naapurustolla.
Täytettä tähän kaveriin upposi todella paljon, ja vielä tuohon päähän menisi lisääkin, mutta vanu loppui kesken. Onhan tuo aika söötti kaveri, mutta ihan heti en lähde toista tekemään....ehkä


 Malli: Hippo Happypotamus (maksullinen ohje Ravelynistä)
Lanka: 7-veljestä
Kulutus: n. 350 g ?
Virkattu 3,5 koukulla. 

Enää viikko töitä ja sitten kesälomalle, wau! 


3 kommenttia:

  1. Ihana hippo, ja ihanan ilmeikäs kissa! :)

    VastaaPoista
  2. Mahtava ilme, ajatuskuplassa vois paremminkin lukea wow! Upee hippo.

    VastaaPoista
  3. Mielettömän suloinen hippo :)

    VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati