keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Sukat/tossut joiden kanssa meni hermot

Jouluksi piti kummitytölle yrittää väsätä Reaversit. Malli on Rea Järvenpään ja ostettavissa Ravelynistä.Ohje on selkeä, ei siinä mitään, ja osaset valmistuivat kohtuullisen kivuttomasti. Mutta kun tultiin siihen vaiheeseen, että tuo virkattu pohja piti liittää tossuun alkoi ahdistus ja taistelul.

Koska nämä tossut olivat pienet omiin jalkohin, en pystynyt mallailemaan pohjaa. Sitten täytin sukat paperilla ja kiinnitin nuppineuloilla ja yritin sitä kautta saada ommeltua pohjat kiinni. Lopputulos meni purkuun. Lopullisessa versiossa virkkasin nuo pohjat kiinni, mutta edelleen lopputulos oli kaikkea muuta kun hyvä. Aivan liian epäsiistit. Aika meni niukoille ja tossut lähti matkaan vaikken ollutkaan lopputulokseen lainkaan tyytyväinen.

Jos näitä päädyn tekemään lisää, tarvitsee tilata jostain ne muovijalat helpottamaan kasaamista. Varmaan on, etten ihan hetkeen edes ajattele moisia. Kuvassa toinen täytetty paperilla ja toinen ilman. Olin pitkään sitä mieltä, etten näitä edes kehtaa kuvailla, mutta toisaalta aina ei voi onnistua, ei edes joka kerta ;)

Lanka: Novita 7-veljestä
Puikot: 3,5
Koko: 37 (tämä ainakin oli tavoite)
Langan kulutus: unohtui punnita

1 kommentti:

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati