sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Mietteitä tältä päivältä


Mieheni tiedusteli jokin aika sitten mitä haluaisin synttärilahjaksi, ja minä kerroin toiveeni. Tänä aamuna sain sitten tälläiset ihanuudet, ja parempaa lahjaa en olisi voinut saada.  Lienee pakko tunnustautua "aikuiseksi naiseksi", kun toivelistallani ei ole koruja eikä timantteja, vaan ykköstoiveeni oli saappaat;).

Mutta hei, eikös nämä ole aika mageet!??


Menin sitten  hurahtamaan tähän kirjaankin. Nyt on pitänyt "ihan vähän" kokeilla noita ruutuja.


Nyt näitä on jo toistakymmentä. Nopeita tehdä.... Ja hyvähän noita jämälankoja on käytellä pois, kun sain synttäreiksi myös lisää lankaa. 


Tänään oli siis vuorossa kahvittelua ja mukavia hetkiä läheisten parissa. Minua muistettiin niin monilla ihanilla lahjoilla, että ihan nolottaa. Herkkujakin tuli leivottua, mutta niiden kuvaamista en ehtinyt edes harkita.  

Kaiken kaikkiaan todella mukava päivä. Minua odottaa vielä synttäreiden tiimoilta puutarhalla käynti. Kohta piha saa jotain uutta mukavaa kasvustoa,  - ehkäpä uusi omenapuu? Kyllä tämä elämä on vaan ihanaa.


7 kommenttia:

 1. Onnea synttäreitten johdosta. .

  VastaaPoista
 2. Onnea ihanainen oikein roppakaupalla.

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea sinulle ja joo on makeet kumpparit. Tääkin haluaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset. Noi saappaat on kyllä ihanat, jos niin voi saappaista sanoa. Kyllä näillä kelpaa metsässä samoilla.

   Poista
 4. Ihanat saappaat ja nuo sukat vasta hurmaavat onkin :) Tuo kirja kiinnitti myös huomioni ja heti piti varata se kirjastosta, jotta pääsisi vihdoin kokeilemaan jotain muutakin kuin isoäidinneliöiden virkkaamista..

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati