sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Herkullista sunnuntaita!


Viikonloppu on ollut salibandya täynnä, koska pojat ovat olleet kolmipäiväisessä turnauksessa. Tänään sunnuntaina oli viimeinen peli ja sen kunniaksi päätin tarjoilla hieman herkkuja. Ihanat ystävät toivat minulle ison korillisen kanttarelleja ja näistä ajattelin ihan kohta tekaista herkullisen kermaisen kanttarellikastikkeen pihvin kyytipojaksi, nam


Jälkkäri tuli nautittua jo ennen ateriaa jäätelön kera, mutta tässä kuvassa piirakka on vasta menossa uuniin. Ohje on sovellettu tästä, tähän kuutioin omenat pieniksi ja päällä on kaurahiutaleita, kanelia, fariinisokeria ja vaniljasokeria. Vilpittömästi suosittelen kokeilemaan, oli todella hyvää, jo tuoksukin on huumaava! Tämä piirakka on siitäkin hyvät, että noita aineksia löytyy kotoa lähes aina (koska tuohon käy niin marjat kuin hedelmätkin), ja valmistus on nopeaa ja helppoa.


Paljon olisi esiteltävää valmistuneissa käsitöissäkin, mutta kuvausjalat/kädet ovat niin menossa, etten ole saanut kuvattua. Täytyy varmaan hommata jotkut tekojalat, jotta saan töitä esittelyyn :)

Iloista syksyn jatkoa!

1 kommentti:

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati