sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Tänä vuonna aloitin joululahjojen teon ainakin ajoissa

Kevät alkaa olla jo sen verran pitkälle, että kohta en kehtaa enää postailla lapasia. Mutta koska eilen täällä tuli vielä räntää/lunta niin lapasetkin sopivat vielä kuvaan.

Nämä molemmat lapaset on iki-ihanalla Hertta mallilla tehty, kiitokset Ihmemaan Effille mukavasta ohjeesta, (ohjeeseen pääset tuolta alempaa linkistä). Dropsin Nepal lanka tuntuu unelman pehmeältä näissä lapasissa. Taidan vielä kokeilla minkälaiset Novitan Purosta tulisi tällä mallilla.

Ja kuten otsikko kertoo, nämä menevät joululahjalaatikoon, tällä kertaa lahjansaajatkin taitaa olla jo tiedossa.
Malli: Hertta 
Lanka: Drops Nepal
Puikot: 4 ja 4,5
Kulutus 86g ja 93 g.

Käsitöiden osalta olen jäänyt todella pahasti koukuun pieniin pipoihin, mutta siitä lisää myöhemmin. Mutta nyt mietityttää että mitä neuloisin kesällä, siis jotain kesäistä?? Minkälaisia käsitöitä te muut teette kesällä???

PS. Varsin surkuhupaisaa  huomata tässä vaiheessa, että olen kirjoittanut kuviin sujuvasti hanmade by Kati, eikä Handmade by Kati. Ja koska kuvia käsitellessä kirjoitan vain kerran ja kopioin muihinkin kuviin, niin näin iloisesti moka toistuu ja toistuu.... hyvä minä ;D. Ensimmäisen kuvan käsittelin uudelleen, mutta sitten iski uupumus  -   olkoon

3 kommenttia:

 1. Ihania lapasia! :)

  Minulla ei oikeastaan vuodenajat vaikuta millään tavalla siihen, mitä milloinkin neulon tai virkkaan. Toki kesää kohden teen mieluummin kesällä käytettäviä vaatteita ja talvea kohden taas talvella käytettäviä. Mutta olen kyllä neulonut puuvillatoppeja joulukuussa ja villaa heinäkuussa. Nyt on tarkoitus tyhjentää puuvillalankakoppaa niin kauan kuin puuvillalankoja riittää, sitten siirryn taas villaisiin, näytti se kalenteri siinä vaiheessa mitä päivämäärää hyvänsä. ;)

  VastaaPoista
 2. Näinhän se menee minullakin. Perusneuleet eli sukat ja lapaset kulkevat matkassa ympäri vuoden. Olis vaan kiva keksiä joku mukavan kevyt kesä neulottava just esim. puuvillalangasta.

  VastaaPoista
 3. Tuolla mallilla saa ihanat lapaset myös Novitan Puro- langasta. Itse olen kahdet sellaiset tehnyt. Ihanan nopea ja helppo malli. Nuo valkoiset on kyllä kauniit <3

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati