perjantai 22. helmikuuta 2013

Uuden blogin aloitus ja lapasia miehille

Tervetuloa tänne Suloiseen sekametelisoppaan!
Aikani väännettyä ja käännettyä sain kuin sainkin blogin ulkoasun suurin piirtein sellaiseksi kun halusin. Mutta hyvin olin tietyt asiat blogin perustamisesta näköjään unohtanut...ja varmaan tulee vielää vastaan juttuja mitä en ole edes huomannut.

Pitkän pohdinnan jälkeen tänne uuteen blogiin siirtyy kaikenlaiset käsityöt, tuunaukset, sisustusjutut ja muut askareet.  Paperiaskartelut pysyvät ja päivittyvät edelleen Katin-Kontin kuulumisissa. Kovasti yritän pitää molemmat blogit aktiivisina, joten toivottakaa onnea yritykselle ;D

Vähän tylsästi aloitan tämän blogin mutta jostain se on vaan aloitettava.
Tässä näytille lapasia "isoille miehille". Oikeasti, näistä molemmista tuli aika hurjan suuret!! Musta-harmaat ovat Körttirasat ja nuo alemmat omasta päästä napattu yksinkertainen tiiliseinäkuvio.Peukaloissa on tuon kiilan takia kuviot sitä musta-tuntuu -mallia.

Lanka: Novita 7-veljestä
Puikot: 3,5
Kulutus: 100 g


Lanka: Novita 7-veljestä
Puikot: 3,5
Kulutus: 103 g.

Tämän päivän pohdintaa:
  Yritin tehdä pääsiäiskranssia. Yhden tekeleen sain jo aikaiseksi, ja hirmu sievä siitä tuli, mutta lähinnä se sopisi jouluun (laitan kuvia sitten marraskuussa -heh). Nyt olen neulonut kolme pääsiäismunaa siinä toivossa, että saisin niistä inspiraation kranssiin. 
Toisaalta voisi olla parempi pujahtaa johonkin kivaan sisustuspuotiin ja luottaa muiden tuotoksiin.

1 kommentti:

  1. Onnea uudelle blogille. Sinun tahdillasi ei ole epäilystäkään etteikö kaksi blogia päivity joka päivä, senverran tiuhaan tuotoksia syntyy ;)

    VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati