lauantai 26. tammikuuta 2013

Ensimmäiset sytomyssyt valmistuneet


Tällä kertaa sytomyssykeräys osuu niin lähelle, että minäkin päätin osallistua. Jos sytomyssyily ei ole sinulle tuttua voit käydä hakemassa lisää tietoa vaikka Lankapirtistä. Suosittelen ehdottomasti kaikkia kädentaitajia mukaan hyvälle asialle!

Nämä myssyt ovat oma näkemykseni SeijaSiskon Bravo-myssystä, Bravo myssyyn ohje ja lukuisia muita löydät Seijasiskon blogista täältä. Seijasiskolle vielä kiitos ihanista ohjeista!


Tyttäreni osallistui keräkseen toimimalla kuvausmallina. Myssyn tein ohjeen mukaan. Lisäsin vain napin ja virkkasin siihen kukan. Niin napin kuin kukankin saa helposti pois, jos ne eivät miellytä. Kukka on ns. irtomalli eli sitä ei ole ommeltu kiinni mitenkään.


Sivukuvaa.
Lanka: Sachenmayer Bravo (taitaa olla akryylilankaa?)
Pyöröpuikot: 4 ja 5
Kulutus: 50 g

Myös tähän toiseen pipoon kiinnitin napit, tällä kertaa kahteen kohtaan. Kukkia virkkasin myös kaksin kappalein. Ajatuksena tässäkin napin kiinnityksessä, että sen saa helposti pois ja jos haluaa pitää myssyssä vaikka vain toista kukkaa, sekin onnistuu helposti. Tuo myssyn takaosassa oleva nappi näyttää kivalta molemmissa myssyillä ilman kukkaakin.Lanka: Novita Cotton Family 100 % puuvilla 
(tätä ei varmaan enää myynnissä, on sen verran vanhaa varastoa)
Pyöröpuikot: 4 ja 5
Kulutus: 79 g

Myssyt syntyivät helposti yhdessä illassa/myssy TV:n katselun lomassa. Oikein mukavia tehdä. Itse pidän näistä pirteistä väreistä, mutta hieman tietysti mietityttää että ovatko liian "hurjan" värisiä. Toisaalta ihmiset jotka ovat käyneet/käyvät taistelua syöpää vastaan ovat tosi elämän rohkelikkoja, ja ehkä noista väreistä saa hieman iloa ja energiaa!
Juu, näitä tulee jatkossa lisää.

Iloa päivääsi

toivottaa Kati

5 kommenttia:

 1. Ihania Bravomyssyjä:) ..ihan vain noin nättejä sytomyssyjä katsellessa sain todella iloa päivääni:)))

  VastaaPoista
 2. Hienoa, että innostuit mukaan, mitenkähän saataisiin väkeä lisää. Edellisellä kerralla PÄKSiin vietiin muistaakseni toista sataa myssyä.
  Alan kaivamaan puuvillalankojani minäkin...
  Tuo myssymalli on hyvä ja helppo ja kaunis.

  VastaaPoista
 3. Hieno aloitus myssyilyllesi! Ja väriä saa ja pitääkin olla myssyissä. Saa toki olla niitä hillitympiäkin värejä mukana. Jokainen tarvitsija saa valita mieleisensä, joten on vain hyvä, kun on vaihtoehtoja.

  VastaaPoista
 4. Hienoja myssyjä - ja tarkoitus myös :)

  VastaaPoista
 5. Wau, mitkä myssyt! Pitäisköhän ryhtyä itekin tekemään tuollaisia....
  Aivan ihania jämälankalapasia sulla aiemmissa postauksissasi, tykkään paljon :)

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati