sunnuntai 23. elokuuta 2015

Ihana kesä, ihana elämä

Olen nauttinut upeista kesäilmoista ihan täysillä. Leppoisaa rentotumista mökillä. Mikä voi olla mukavampaa kuin kuppi pannukahvia, hyvä kirja tai vaihtoehtoisesti kutimet , koira nukkuu jaloissa käyttäen jalkaani tyynynä, hiljaisuus ja  kyllä mieli lepää. Välillä vaihdoin laiturille makoilemaan kutimien ja kirjan kanssa. Mökillä oloon kuuluu tietysti olennaisesti saunominen ja ranta. 


Ja kun lämmittelin saunaa, sain lähimetsään näin upean "keinousvan". Onneksi kukaan ei kuitenkaan  soittanut palokuntaa paikalle. Illalla virittelin vilpolan ja olkkarin täyteen kynttilöitä, kuuntelin jotain nostalgiaradiota hiljaisella ja jos olisin osannut, olisin kehrännyt.


Minun rentoutumiseeni kuuluu myös metsissä/luonnossa vaeltelu. Tänä viikonloppuna kohtasin valitettavan paljon hirvikärpäsiä, joita inhoan yli kaiken, eli metsälenkit saattavat hetkeksi päättyä. 

Alla kuvaa Rautjärveltä (Heinolassa). Tähän paikkaan palaan retkeilemään ja kuvaamaan viimeistään syksyllä ruskan aikaan. Nämä kaikki kuvat räpsäisin kännykällä, mutta ihan mukavasti onnistuu näemmä noinkin. Rautjärvellä on kaksi laavua ja upea luonto, kalastajille löytyy istutettuja lohia. Mukava paikka. 


Ja olihan tänään vielä koiranäyttely, missä kävin  ihastelemassa kaikenlaisia koiria. Poden ankaraa koirakuumetta ja rotukin on jo päätetty. Toki koiranhankinta ei ole vielä ajankohtainen, kun tuo meidän vanhus tuskin koirakaveria haluaa. Mutta ainahan sitä saa ihailla ja ennen kaikkea tutustua eri rotuihin.

3 kommenttia:

 1. Ihanan nautinnollisia kuvia ja tunnelmia. Kesän viettoa parhaimmillaan. Komea kuva Rautjärveltäkin, piti pitkään mietiä mille kalliolle oikein olet kiivennyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän olisin voinut laittaa myös sellaisen vähemmän komean kuvan, missä näkyy vahingossa potkaisemani ämpäri tuolla kallion liki puolessa välissä..... kiltisti sitten kipusin sen hakemaan enkä edes pudonnut vaikka vähän kieltämättä hirvitti. No mies oli vastarannalla kalastamassa, kait se olisi minut sitten viime kädessä pelastanut :)

   Poista
 2. Kauniita kuvia. Ihana että olet voinut taas neuloa. Sumu kuvasi on kuin taika metsästä.

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati