maanantai 11. toukokuuta 2015

Puolivalmiita

Tervehdys pitkästä aikaa

Todistettavasti olen jotain pientä tehnyt, mutta mitään valmista en ole saanut aikaiseksi. Nuo jättimäiset ampparisukat odottavat pesukoneeseen pääsyä (tossuja olen siis huovuttamassa). Pinkeistä pitäisi tulla Reaverset, ja tuo yksinäinen valmis jumppasäärystin odottelee kaveria. Kuvasta puuttuu vielä yhdet pitkät kirjoneulepolvarit, jotka ovat ihan alkutekijöissään.


No ajatellaan positiivisesti. Edelleenkään en pysty tekemään kun pienen hetken kerrallaan, mutta sekin on sentään JOTAIN. En tiedä monen vuoden projekti tämä käsiongelma on, mutta toivoa on ja nyt maltan tehdä sellaisissa 15-30 minuutin pätkissä, enkä niitäkään kun muutaman kerran viikossa.

Jos käsityöt ovatkin jääneet vähemmälle, olen sitten kuntoillut senkin edestä. Meidän iäkäs koira alkaa olla jo sitä mieltä, että voisin reippailla ihan keskenäni. Kaikenlaista muutakin liikuntaa on tullut kokeiltua, ja eiköhän se salikorttikin ole vielä ostettava tämän käsikuntoutuksen takia, vaikken lajia omakseni tunnusta.

Alkukesästä on luvassa vielä kauan odotettu Italian matka, joten ei tämä elämä ole yhtään hullumpaa.

1 kommentti:

  1. Oi, Italiaan. Siskoni lomailee siellä juuri miehensä kanssa......ja isosisko hoitaa lapisia :) :) Itse olen nyt käynyt kuntosalilla, kun noi kädet aina remppaa ja hyvää on tehnyt. Teetätin saliohjelmat tutulla treenirillä isänälle ja minulle. Laitteet kannattaa opetella kunnolla ennen kuin alkaa jotain tekemään varsinkin kun on jotain vaivaa. Ihania sukkasia.

    VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati