tiistai 9. joulukuuta 2014

Fredrika-sukat

Näitä Fredrika-sukkia tein jossain vaiheessa urakalla. Nyt en ole hetkeen mallia tehnyt, mutta täytyi taas todeta, että on se vaan hyvä ja selkeä, kerrassaan loistavasti kirjoitettu ohje! Ihana Tiina Q.

Tytär halusi nämä sukat ja vain tämä vihreä väri oli mieluinen. Itse olen tehnyt näitä yleensä punaisena tai valkoisena, mutta käyhän se näinkin.


Malli: Fredrika by Tiina Kuu täältä
Lanka: Drop Karisma (Oliivi)
Puikot: 3,5
Lankaa kului: 104 g
Tehty: 6/14

Kuvattavaa ja näytettävää vanhempien töiden osalta olisi vaikka kuinka ja paljon. Kuitenkin nyt on pakko pitää joitain "salassa" ja toisaalta tämä pimeys tekee minun taidoillani sukkien kuvaamisesta lähes mahdotonta. Miten te muut selviätte kuvauksista tässä pimeydessä? Vinkkejä otetaan kiitollisena vastaan.

4 kommenttia:

  1. Onpa sievät sukat. Vaikeeta tuo kuvaaminen onkin, keskellä päivää jos ei ole oikein sateista, voi saada sisälläkin jonkinmoisen kuvan. Iltakuvauksessa harmina valojen keltaisuus. Kuvankäsittelyohjelmilla kannatta leikkiä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Aamulla on pimeää kun lähtee töihin, ja illalla on pimeää kun tulee töistä. Ainoastaan viikonloppuisin voi nähdä valoa. Pitäisi varmaan tosiaan hankkia kunnon kuvankäsittelyohjelma, nyt minulla ei sellaista ole.

      Poista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati