sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Sairaalakamut

Tämä projekti sai alkuunsa eräästä äidistä joka kyseli Facebook-ryhmässä käsityön harrastajia tekemään leluja ilahduttamaan pieniä potilaita. Itse halusin näihin talkoisiin ehdottomasti mukaan.  Jos pystyn tuomaan edes pienen hymyn yhden urhean lapsen huulille tällaisilla sairaalakamuilla, olen äärettömän onnellinen ja kiitollinen siitä, että saan auttaa.

Sitten tuli nuo käsiongelmat ja projekti jäi kesken.  Podin todella huonoa omatuntoa, kun en pystynyt toteuttamaan lupaustani. Nyt projekti on omalta osaltani alkanut ja nämä ensimmäiset kamut lähtevät maailmalle ihan pian. Lisää tulee heti kun kykenen.  Teen vielä kamujen mukaan pienet kortit.

Saanen esitellä SAIRAALAKAMUT

PATE 
Ensimmäisenä syntyi maailmaan sairaalakamu Pate (juu näyttää melko paljon kaukaiselta serkultaan Late-lampaalta). Pate on luotu maailmaan lämmöllä, rakkaudella ja hyvillä ajatuksilla. Paten elämän tarkoitus on tuoda hymyä, lohtua ja hyvää mieltä juuri Sinulle. Hän on luotettava kaveri, ja hänelle voit uskoa kaikki salaisuudet, lupaan ettei hän lavertele niitä kenellekään. 


Pikainen käynti syksyisessä puutarhassa.


Malli: mukailtu tästä ohjeesta
Lanka: Novita 7-veljestä 75% villaa, 25% polyamidia
Virkkuukoukku: 3,5
Paino täytettynä: 110 g
Muuta: Patella on turvasilmät ja sisus on pestävää vanua. Paten voi tosiaan pestä, mutta suosittelen käsinpesua. Paten syntymäkodissa asuu lemmikkejä, joten otathan tämän huomioon!SIIRI
Siiri on jotain sukua siileille, mutta en ole ihan varma mitä. Siirillä ei ole piikkejä, vaan selkä täynnä pehmeyttä. Siiri on hieman ujo tyttö, ja hän kaipaa paljon hellyyttä. Siirinkin olemassa olon tarkoitus on olla Sinulle hyvä kaveri!Malli: mukailtu Facebook -kuvasta
Lanka: Novita 7-veljestä 75% villaa, 25% polyamidia
Virkkuukoukku: 3,5
Paino täytettynä: 79 g
Muuta: Siirillä on turvasilmät ja sisus on pestävää vanua. Siirin voi pestä todella varovasti käsin. Siirin syntymäkodissa asuu lemmikkejä, joten otathan tämän huomioon!


Nämä kaverukset tulevat hyvin toimeen kaikkien kanssa.

 

Tulevaisuus jännittää hieman meitä kaikkia.


Olen varmasti monesta varsin hassahtanut aikuinen, mutta tunnustan, että kiinnyn kaikkiin tekemiini amigurumeihin suuresti. On jotenkin järisyttävän hienoa huomata, että langasta, vilkkaasta mielikuvituksesta ja hitusesta luovuutta saa aikaiseksi jotain ainutlaatuista. Kaikki tekemäni amigurumit ovat erilaisia, enkä edes yritä tehdä kahta samanlaista. Koska nämä ovat minulle tärkeitä, luovutan amigurumeita vain äärettömän tärkeille ihmisille. Näissä on aina pala minua mukana.

2 kommenttia:

  1. Aivan uskomattoman ihana projelti. Mukavat Siiri ja Pate tuovat kyllä varmasti iloa!!

    VastaaPoista
  2. Kyllä vain, nämä ovat Henkilöitä.

    VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati