sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Keskeneräisiä töitä

On varsin mukavaa olla suht luova ja tekevä ihminen. Toisaalta innostus on välillä vähän liiankin kova. Ideoita ja uusia kokeiltavia ihanuuksia on niin paljon, etten malta olla aloittamatta uutta, vaikka edelliset työt olisivatkin kesken. Uskon (ja toivon)  vakaasti, että en ole ainoa, joka harrastaa tällaista.

Olen päättänyt kesäkuussa keskittyä keskeneräisten neule- ja virkkaustöiden tekemiseen. Laitan alle näytille muutamia keskeneräisiä töitä. Näiden lisäksi on tietysti lukemattomia päättelemättömiä sukkapareja yms. jotain pientä :).

Eräästä nettikuvasta iski tämän työn ispiraatio, ja sen toteutus oli tietysti aloitettava heti. Siitä tulee "jotain", en ole vielä itsekään ihan varma mitä, koska mahdollisuuksia ja ideoitahan riittää.


Melko iso kasa afrikkalaisia kukkia odottaa lopullista muotoaan. Tästä tulee aikanaan jotain tosi kivaa.


Tässä myös eräs "ahaa" -työ. Periaatteessa se voisi olla jo valmis, mutta jotain puuttuu. Saattaa olla että koko työ muuttuu vielä ihan joksikin toiseksi mitä piti....


Ja ihana ikuisuusprojektini. Tämä kirjava dominopeitto on jo nyt varsin kookas, mutta en halua/malta/raaski lopettaa sen tekemistä. Eli homma jatkuu edelleen.


Ja luonnolisesti, minä en olisi minä, jos en olisi TÄNÄÄN aloittanut uutta pidempää projektia, tavoitteena että tuo valmistuu v. 2016 kevääseen mennessä :)


Ai niin. toki varastosta löytyy valtaisia määrä isoäidin neliöitä odottamassa käyttötarkoitustaan, sekä pari pienempää domino-jämälankaprojektia, niin ja lisää Afrikkalaisia kukkia... 

Miten te muut, onko samaa luovuuden pursuilua havaittavissa?? 
Älkää nyt vain sanoko että olen ainoa "hassu" näiden töitteni kanssa.

Inspiroivaa illan jatkoa!

Toivoo Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati