lauantai 1. helmikuuta 2014

Pitkät saapassukat miehelle

Vaikka kuinka yritin urakoida sukkia joululahjoiksi, kaikkia en saanut valmiiksi. Osan lahjoista toimitan siis näin joulun jälkeen.

Veljeni esitti aikoinaan toivomuksen pitkistä villasukista, sellaisista mitkä ylettyisivät reilusti polven tienoille tai saappaan varren yli. Yhdet tein hänelle jo aiemmin, mutta niihin en ollut ollenkaan tyytyväinen. Joten päätin kokeilla uudelleen, ja näistä tulikin oikein kivat. Saa nähdä mitä velipoika tykkää tuosta kirjoneuleesta (onko kuviot "liikaa"), mutta kokeillaan.Tehty: 26.-28.1.2014
Malli: Perinteisiä helppoja kirjoneulemalleja, omalla tyylillä, vahvistettu raskalainen kantapää
Lanka: Novita 7-veljestä harmaa (048) sekä luonnonvalkoinen (010)
Puikot: 3,5 ja 3,75
Koko: 42-44
Lankaa kului: 201 g

Vinkki: Tein excel-taulukon mistä löytyy n. 25 erilaista helppoa kirjoneulemallia, tulostin ne (mahtuivat yhdelle A4-arkille) ja nyt on tosi näppärää tehdä erilaisia versioita kirjoneulesukkiin, kun mallikuvioita on runsaasti näkyvillä, eikä niitä tarvitse kaivaa mistään erikseen. Suosittelen kokeilemaan. 

Nyt täytyy lähteä leipomaan. Meidän perheen nuorimmainen täytti eilen 14 v. sunnuntaina kahvitellaan synttäreitä. On se äidin vaan vaikea tajuta, että miten nuo vuodet menevät niin nopsaan....

Iloista viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Komeat sukat! :)

  Hyvä idea tuo, että voi valmiiksi tehdä erilaisia kirjoneulekuvioita ja niitä sitten vaan yhdistellä. Eipä ole tullut mieleeni, mutta pistän vinkin korvan taakse.

  VastaaPoista
 2. ompas hyvännäköset sukat.

  VastaaPoista
 3. Näitä en ole huomannutkaan, tosi miehekkäät. Mukava kuvio.

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati