tiistai 15. tammikuuta 2013

Viimeisin hullutus


Nyt olen hurahtanut pahasti näihin eli yllättävä kirjoneulehullutus iski. Samalla saavat jämälangat kiitettävästi kyytiä. Tuo päättely on edelleen yhtä tuskaa, mutta aika mukavan lämpöiset lapaset näistä tuli. Puikoilla on taas yhdet... Kovasti toivoisin sellaista muoti-ilmiötä, että nuo pääteltävät langat voisi/pitäisi jättää lämmittämään kättä :D:D, saisiko tällaisen ilmiön mitenkään liikkeelle???


 Kulutus: 84 g

 Kulutus: 82 g

Kulutus: 85 g

Lanka: Novita 7-veljestä
Puikot: 3,5 ja 4
Silmukoita: 44
Koko: nainen/nuori mies

Nämä lapaset ovat suoraan puikoilta, eli mitään höyrytyksiä tms. siistimistä en ole tehnyt. Kuvissa näyttää lapset olevan muutenkin vähän vinksin vonksin, mutta älkää antako sen häiritä. Meillä pitää tehdä todella nopeita kuvauksia, ellei halua Kalle kissan komeilevan joka otoksessa. Kalle ehti myös kantaa yhden vaaleanharmaan lapasen omaan "käyttöönsä" heti kun irrotin niistä otteen. Meillä on näemmä kissan kanssa yhtä suuri kiinnostus noihin lankoihin....

Lisäys 17.1.: Mallikuvion löydät Anin neuleohjeista täältä, kiitokset Anille loistavista ideoista.
Näissä lapasissa käytin mallikuvioita vähän eri tavoilla ja tein peukalokiilan mukaillen kuviota tai miten milloinkin ;D. Näillä helpoilla mallikuvioilla saa kyllä todella erinäköisiä lapasia aikaiseksi. On tosi mukavaa leikkiä erilaisilla väriyhdistelmillä - me likes.

6 kommenttia:

 1. Kati hei, ne voi jättää sinne lämmittämään. Jätät sellaisia vaikka neljän sentin päitä ja purat eli avaat sen langan pään, niin ei pääse purkautumaan. Joulun alla näin sellaisia sukkia ja lapasia myynnissä. :)

  VastaaPoista
 2. Komeet lapaset :) Kelpais mullekin ;D

  VastaaPoista
 3. Ihania lapasia!!
  Mistä tuo malli on?
  Jään innolla seurailemaan blogiasi :)

  VastaaPoista
 4. Tiitsa: Loistoidea!
  Kiitokset Sirpalle ja Sailalle ja Sailalle myös lämpimät tervetulotoivotukset! Sukkasillaan blogisi on aivan ihastuttava!

  VastaaPoista
 5. Ja pienen etsintätyön jälkeen lisäilin linkin noihin lapasiin liittyen....

  VastaaPoista
 6. Valtavan kauniita käsitöitä ja kirjoneuleita!!

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati